flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підозрюваній у скоєнні сутенерства обрано запобіжний захід

03 лютого 2020, 15:15

До Київського районного суду міста Одеси надійшло клопотання про обрання запобіжного заходу підозрюваній у скоєнні сутенерства (частина друга статті 303 Кримінального кодексу України).

За версією слідства, у вересні минулого року підозрювана разом з іншими особами орендували в центрі міста квартиру для надання послуг інтимного характеру.

Для сексуальної експлуатації підбиралися молоді жінки, які перебували в уразливому стані через скрутне матеріальне становище. 

Підозрювана виконувала роль адміністратора. Вона контролювала діяльність жінок, підшукувала їм клієнтів та розподіляла грошові кошти, отримані від незаконної діяльності.

Таким чином, розглянувши клопотання правоохоронців, слідчий суддя задовольнив його. Підозрюваній обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк 60 днів. Розмір застави складає майже 170 тисяч гривень.

Зазначимо, ухвала слідчого судді не набрала законної сили.

 

Застереження. Відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.