flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

«Я МАЮ ПРАВО!»: представники проекту надавали безоплатну правову допомогу відвідувачам суду

22 лютого 2018, 17:25

Сьогодні, 22 лютого 2018 року, в Київському районному суді міста Одеси працював майданчик для спілкування громадян від загальнонаціонального проекту «Я маю право», який реалізовано Міністерством юстиції у співпраці з системою безоплатної правової допомоги та територіальними органами юстиції.

  

Представники проекту, головні спеціалісти відділу державної реєстрації нормативно-правових актів управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції в Одеській області Колодкін Ігор Олександрович та Рябошлик Вероніка Ігорівна, разом з головним спеціаліст відділу представництва Третього одеського центру з надання безоплатної вторииннної правової допомоги Дювенжи Кирилом Георгійовичем надавали громадянам інформацію про їх права та відповідали на актуальні запитання, давали чіткі й зрозумілі поради, як діяти, коли твої права порушують.

 

 IMG_3204.jpg

  

Представники проекту інформували пересічних громадян та надавали методичні матеріали стосовно таких питань:

- Надання безоплатної правової допомоги;

- Оформлення субсидії;

- Вирішення спорів;

- Встановлення факту родинних відносин;

- Дії при відібранні бізнесу.

 

IMG_3202.jpg

  

Основна мета проекту - встановити рівність перед законом для кожного українця.

 

  IMG_3207.jpg

  

Тому одним з ключових елементів, який забезпечує реалізацію проекту «Я МАЮ ПРАВО!», є надання громадянам безоплатної правової допомоги. Це дієвий та ефективний механізм, який дає можливість захистити свої права кожному.

  

IMG_3201.jpg