flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді привітали вихованців школи-інтернату №87 з Днем Святого Миколая

20 грудня 2017, 18:44

Судді Київського районного суду міста Одеси продовжують вітати дітей з Днем Святого Миколая. Сьогодні голова суду Сергій Чванкін та судді Оксана Куриленко і Володимир Петренко привітали зі святом вихованців школи-інтернату №87.

Ця школа-інтернат є спеціалізованим навчальним закладом, де проживають і навчаються діти з проблемами зору.

Але такі особливості не завадили дітям підготуватися до бажаного свята Святого Миколая та виступити на святковому концерті.

Судді Київського районного суду міста Одеси вручили дітям подарунки та подякували вихованцям школи-інтернату за те, що вони так тепло зустрічають гостей.

Сергій Чванкін побажав дітлахам міцного здоров’я та щирої радості, а Володимир Петренко та Оксана Куриленко побажали вихованцям побільше мріяти та вірити у себе.

Адміністрація КЗ «Одеська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат №87» висловила щиру вдячність голові суду Сергію Чванкіну за увагу та небайдуже ставлення до слабозорих дітей Одеської області.

Однак Сергій Чванкін зазначив, що ця подяка – це результат небайдужого ставлення всього колективу Київського районного суду міста Одеси, який з 2017 року взяв шефство на школою-інтернатом.