flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді привітали вихованців Одеського дитячого будинку-інтернату з нагоди Дня Святого Миколая

18 грудня 2017, 18:02

Сьогодні голова Київського районного суду міста Одеси Сергій Чванкін та суддя Павло Прохоров привітали з нагоди Дня Святого Миколая вихованців Одеського дитячого будинку-інтернату для дітей-інвалідів.

Дитячий будинок-інтернат для дітей-інвалідів функціонує ще з 1952 року. Заклад є соціально-медичною установою для постійного проживання дітей з особливостями розумового та фізичного розвитку, які потребують постійного догляду, побутового, медичного обслуговування, освітніх та реабілітаційних послуг.

З 2013 року при Одеському дитячому будинку-інтернаті функціонує відділення денного догляду для надання необхідних соціально-побутових послуг дітям-інвалідам.

З дітьми проводять корекційну роботу вихователі, практичний психолог, вчитель-логопед, соціальні працівники, інструктори з праці, фахівець з фізичної реабілітації та культорганізатор.

Робота з дітьми в умовах дитячого будинку-інтернату спрямована на збагачення емоційних та особових контактів з дорослими та однолітками, задоволення потреби в доброзичливій увазі, а також на стимулювання психомоторного розвитку.

Голова Київського районного суду міста Одеси Сергій Чванкін, вітаючи вихованців будинку-інтернату з Днем Святого Миколая, побажав їм міцного здоров’я та успіхів у навчанні, творчості та спорті. Суддя Павло Прохоров, висловивши свої привітання, також додав, що новорічні свята – це час, коли варто загадувати бажання та вірити, що вони обов’язково здійсняться.

Від імені суддів Київського районного суду міста Одеси Сергій Чванкін та Павло Прохоров подарували вихованцям будинку-інтернату пилососи, які необхідні їм для підтримання чистоти та охайності в кімнатах.

Переглянути фото можна за посиланням.