flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Співробітники суду взяли участь у роботі Містечка USAID

04 вересня 2017, 11:51

2 вересня 2017 року співробітники Київського районного суду міста Одеси  взяли участь у роботі наметового Містечка USAID .

 

Мешканці міста Одеси мали нагоду познайомитися з 16-ма програмами USAID, які працюють в області. А саме:

 

Київський районний суд міста Одеси завдяки  Проекту USAID "Нове Правосуддя"  запровадив проект «Електронний суд», який успішно працює з 2015 року.

 Під час презентації проектів USAID у сфері правосуддя, співробітники суду розповіли про переваги електронного судочинства та подальше впровадження проекту.

 

Відвідувачі містечка мали змогу також отримати правову допомогу від співробітників Регіонального центру з надання безоплатної вторинної допомоги та Головного територіального управління юстиції в Одеській області.

 

Не дали засумувати і маленьким відвідувачам містечка. Діти мали змогу ознайомитись з роботою суду, збираючи пазли та відповідаючи на питання вікторини.

 

Варто зазначити, що більшість учасників вікторини «Якою стала судова система України після  змін до Конституції – що ти знаєш про це?» надавали правильні відповіді на поставлені запитання, що свідчить про те, що громадянам небайдужа судова система та процесс її реформування.

 

Знайомство з судом може бути дуже навіть захоплюючим, якщо ви це робите з проектом USAID Нове правосуддя у Містечку USAID!

 

Переглянути фото з заходу можна за посиланням.