flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Сергій Чванкін: «Ми повинні приділяти більше уваги людям, які пережили страшні часи»

29 березня 2016, 12:18

Сьогодні голова Київського районного суду м.Одеси Сергій Чванкін разом із суддею Вадимом Іванчуком відвідали інваліда війни – Горбунова Миколу Івановича.

В наші нелегкі часи 90-річний ветеран , який нещодавно переніс інсульт, потребує сторонньої допомоги та підтримки. Започаткований головою суду захід направлений на підтримку людей похилого віку, зокрема ветеранів та інвалідів війни.
 
 
«Нажаль, ветеранів війни майже не залишилось. Ми повинні приділяти більше уваги людям, які пережили страшні часи.»,- сказав Сергій Чванкін.
 
 
Горбунов Микола Іванович у 1941 році пішов на фронт,коли йому було 15 років.
 
 
Батьки ветерана померли у 1937 році, тому все життя він зростав без батьківського піклування.
 
 
Микола Іванович з 1943 року служив в артилерійських військах у м.Шахти Ростовської області, йому було присвоєно звання сержанта та призначено командиром відділу зв’язку.
 
 
У 1944 році Микола Іванович брав участь у танковій битві Рівне-Луцьк –Дубно, під час якої отримав осколкове поранення руки.
 
 
У 1945 році ветеран брав участь у взятті Берліна. Був демобілізований у 1950 році. Після війни працював на заводі «Поліграфмаш» у м.Одесі.
 
 
Завершуючи зустріч, судді пообіцяли Миколі Івановичу ще не раз завітати в гості та побажали здоров’я і довгих років життя.