flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Діти вражають своїм талантом!

22 грудня 2015, 09:42

Напередодні Дня Святого Миколая вихованці школи-інтернату №88 підготували святковий концерт та запросили на нього суддів Київського районного суду міста Одеси.

18 грудня 2015 року судді Київського районного суду міста Одеси Володимир Петренко та Оксана Куриленко разом з головою суду Сергієм Чванкіним завітали до дітей та подарували подарунки.

Голова Київського районного суду міста Одеси Сергій Чванкін, який вже не вперше відвідує цей дитячий заклад, побажав дітям успіхів у навчанні, міцного здоров’я та досягнення своєї мети, не дивлячись ні на що.

Директор закладу Марина Мельниченко розповіла, що історія школи-інтернату № 88 починається ще з 1944 року, коли було засновано дитячий будинок для дітей загиблих льотчиків.

У 2001 році навчальний заклад був реорганізований у школу-інтернат для дітей із затримкою психічного розвитку. Діяльність педагогічного колективу направлена на вироблення в учнів знань, умінь та навичок, а також корекції мовленнєвих та психофізичних вад.

Судді зазначили, що не зважаючи на проблеми зі здоров’ям, діти в цьому закладі дуже життєрадісні, розумні та добродушні.

Дитячий колектив та адміністрація закладу подякували суддям за підтримку та благодійну допомогу. Вручивши суддям Подяку, зазначили, що серед чисельних християнських доброчинностей, що відроджують душу та роблять її більш досконалою та чистою, є одна, часом непомітна - благодійність. Також побажали, щоб їх оселя повнилася добротою, щедрістю та душевним теплом.