flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Дітям потрібна наша любов

22 грудня 2015, 09:26

Голова Київського районного суду м. Одеси Сергій Чванкін разом з суддями Геннадієм Войтовим та Любов’ю Калініченко 17 грудня 2015 року відвідали Одеську дитячу школу-інтернат № 34 для дітей з вадами фізичного та розумового розвитку.

У школі навчаються і проживають 162 дитини, віком від 6 до 17 років.

На жаль, але напевно до тих пір, поки буде існувати людство, будуть існувати і будинки-інтернати. У деяких випадках перебування там дітей обумовлено важким економічним становищем, що змушує батьків віддавати дітей у такі установа або на короткий, або на досить тривалий термін.

Не важлива причина попадання туди, важливо, що цим дітям бракує того, що є в достатку у їхніх однолітків. Подібні установи утримуються на державні та додаткові кошти, і найчастіше їх вистачає на утримання вихованців в більш чи менш гідних умовах. Але при складній економічній ситуації в країні неможливо говорити про так звану ідилію. Там завжди потрібна допомога.

Діти дуже зраділи подарункам та віддячили гостям концертом. Вони виконали для суддів пісні, прочитали вірші та танцювали. Попри страшні діагнози діти знають, що таке дружба, любов, добро і увага.

Поспілкувавшись з дітьми, судді Київського районного суду м. Одеси побажали їм міцного здоров’я, успіхів у навчанні та посміхатися, не зважаючи ні на що.