flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді Київського районного суду м. Одеси привітали учасників конкурсу "Україна - єдина країна"

18 листопада 2015, 10:53

17 листопада 2015 року голова Київського районного суду міста Одеси Сергій Чванкін разом з суддями Володимиром Петреком та Оксаною Куриленко відвідали Одеську спеціальну загальноосвітню школу-інтернат №88.

Зустріла суддів директор школи Мельчиненко Марина Валеріївна, яка очолює заклад з 2004 року. В залі школи на суддів чекали учні 1-9 класів, які з нетерпінням очікували оголошення переможця у конкурсі на кращий малюк. Ще у вересні суддями Київського районного суду було оголошено конкурс на кращий малюнок на тему «Україна – єдина країна».

Метою проведення даного конкурсу стало формування в учнів усвідомлення єдності й цілісності України, її багатонаціонального народу як національної ідеї розвитку вільної, незалежної, демократичної та заможної держави.

Учні із задоволенням представили на конкурс свої малюнки, які стали окрасою Київського районного суду та зайняли почесне місце на головному стенді. Після довгих вагань, судді вирішили визнати переможцями всіх дітей, які взяли участь у конкурсі. Суддями Київського районного суду міста Одеси було створено спеціальний фонд суддівської зарплати, завдяки якому стало можливим фінансування соціальних проектів.

Сергій Чванкін зазначив, що проведення таких зустрічей вже стало традицією. Побажав учням успіхів у навчанні, міцного здоров’я та подякував всім, кто взяв участь у конкурсі.

Судді вручили учням приз - телевізор, який стане корисним під час проведення інтерактивних занять.

Учні, в свою чергу, подякували суддям за подарунок та запросили на концерт з нагоди Дня Святого Миколая.