flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Найбільші суди обмінялися досвідом

10 листопада 2015, 09:16
9 листопада 2015 року Київський районний суд міста Одеси відвідала делегація Центрального районного суду міста Миколаєва на чолі з головою суду Подзігун Галиною Володимирівною, а також начальник ТУ ДСА в Миколаївській області Сікиринський Віктор Іванович.
 
 
Метою візиту стало не тільки ознайомлення з організацією роботи Київського районного суду, а й обмін досвідом.
 
 
 
На початку зустрічі гості зустрілися з суддями Київського районного суду міста Одеси Оксаною Куриленко та Павловом Прохоровим, а також співробітниками прес-служби суду.
 
 
 
Гостям продемонстрували всі нововведення, які з'явились в суді за останні 3 роки: безкоштовний Wi-Fi, зали судових засідань, обладнані для проведення відеоконференцзв’язку, інформаційно-платіжний термінал, пристрої для зарядки портативних пристроїв, інформаційний центр, в якому громадяни можуть отримати інформацію про розгляд справ в суді.
 
 
 
Зустрілися гості і з головою Київського районного суду міста Одеси Сергієм Чванкіним. Голова суду під час бесіди приділив увагу соціальним проектам, які були реалізовані за останні 2 роки. Перш за все це проведення в Київському районному суді м. Одеси «Дня відкритих дверей». Такі заходи потрібні для забезпечення прозорості та відкритості діяльності суду, обізнаності широкої громадськості з роботою суду.
 
 
 
Окрему увагу було приділено футбольному турніру «Кубок Феміди», який в цьому році проводить Київський суд міста Одеси.
 
 
Також гостей запросили вступити до «Асоціації слідчих суддів», яка була створена та діє на базі Київського районному суді м. Одеси. Сергій Чванкін зазначив, що проекти з пропозиціями щодо внесення змін до КПК України було направлено в понад 80 організацій для того, щоб дізнатися їх думку та мати міцну базу для звернення до суб’єктів законодавчої ініціативи.
 
 
 
На завершення зустрічі гості подякували за конструктивний діалог та теплий прийом.