flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

23 жовтня 2015 року консультант Київського районного суду Федак С.І та секретар суду Петренко К.Р. в рамках проведення для студентів вузів та учнів шкіл заходу «Дня відкритих дверей» відвідали економічний ліцей міста Одеси.

24 жовтня 2015, 12:39

 Зустрів працівників суду директор ліцею Слесаренко Олександр Володимирович, який розповів про ліцей та його діяльність.

DSC02935
 
DSC02924
Працівники суду під час зустрічі з учнями 9-11 класів розповіли  про особливості роботи в суді, цікаві та резонансні справи, які розглядалися в Київському районному суді міста Одеси.  
В ході лекції учні приймали активну участь в обговоренні поставлених питань та, в силу своєї спеціальності, були зацікавлені проектом «Електронний суд», коли весь документообіг між учасниками процесу проходить в електронному вигляді. Крім того, учнів було попереджено про особливості адміністративної та кримінальної відповідальності неповнолітніх.
DSC02929
Специфіку роботи кримінальної канцелярії описала секретар суду Петренко К.С., яка зазначила, що кількість кримінальних справ стосовно неповнолітніх осіб, у порівнянні з минулим роком, зменшилась.
Учні цікавилися   реєстрацією та розглядом позовних заяв, а також  процедурою призначення та звільнення суддів. Активно ставили питання стосовно призначення покарання та кримінальної відповідальності за особливо тяжкі злочини.
DSC02928
На завершення заходу учні  висловили слова вдячності працівникам суду за зустріч та виявили бажання відвідати Київський районний суд у майбутньому.
DSC02940