flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Надовго за грати

21 травня 2015, 09:48

   Вісім років з конфіскацією майна. Таке рішення прийняв Київський районний суд м. Одеси у відношенні осіб, які здійснили жорстокий розбійний напад.

   Задля вчинення  злочину двоє раніше судимих чоловіків разом з  неодноразово  судимою жінкою  приїхали  до Одеси    з Херсонської області.
 
   Підшукавши собі жертву, розробили план як потрапити до її квартири. На той час  в гостях у потерпілого  знаходився родич. Зловмисники  вдарили машину гостя, щоб увімкнулась сигналізація й одночасно подзвонили в домофон, представившись «швидкою допомогою». В той час як родич потерпілого вибіг з квартири до машини, зловмисники проникли до неї. Потерпілий відпочивав, лежачі на дивані, коли двоє чоловіків  напали на нього та нанесли численні ножеві поранення. Не дивлячись на це, потерпілий знайшов в собі сили  відбиватись. Він зміг вибігти на вулицю за допомогою. Чоловіка доставили до лікарні  де йому врятували життя.
 
   В судових засіданнях  підсудні свою  вину не визнавали. Розповідали різні версії: нібито потерпілий сам на них напав у власній квартирі. Щоб завадити здійсненню правосуддя, навіть збирали під стінами суду  мітинги.
 
   Не дивлячись ні на що, вина  обвинувачених була  доведена в повному обсязі, а законність  вироку   Київського районного суду м. Одеси підтверджена апеляційною та касаційною інстанціями.