flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Високі гості. Київський районний суд м. Одеси відвідав директор «Інституту Європи» цюріхського університету Андреас Келлерхальс.

02 квітня 2015, 10:31

   Організацією роботи Київського районного суду м. Одеси зацікався директор «Інституту Європи» цюріхського університету Андреас Келлерхальс. Сьогодні в приміщенні суду швейцарський експерт зустрівся з його головою Чванкіним С. А. Під час зустрічі йшлося про історію та сучасність Київського районного суду міста Одеси, його діяльність загалом, роботу суддів.

   Знайомство з діяльністю суду продовжилось пізнавальною екскурсією, яка розпочалась із загальної канцелярії, де голова суду розповів про реєстрацію, рух документів, що надходять до суду, та порядок роботи з ними в програмі «Д-3»; порядок звернення до виконання судових рішень, роботу інформаційного центру. Також вченого ознайомлено з роботою цивільної, адміністративної, кримінальної канцелярій та архівом суду.
 
 
   В подальшому директора «Інституту Європи» Андреаса Келлерхальса було запрошено до відеоконференцзали. Голова суду Чванкін С.А. розповів, що для проведення дистанційного допиту в режимі відеоконференції під час судового засідання, і забезпечення виконання вимог Кримінально-процесуального кодексу України, в Київському районному суді м. Одеси обладнано зали судових засідань системою відеоконференцзв'язку, яка побудована з використанням сучасних апаратних терміналів. Це забезпечує надійну, безперебійну роботу суду.
 

   Голова суду Чванкін С.А. відповів на  запитання, які  цікавили директора «Іституту Європи» цюріхського університету Андреаса Келлерхальса.
 

   Насамкінець, швейцарський експерт поділився позитивними враженнями від зустрічі та виявив бажання  в майбутньому ще не раз відвідати Київський районний суд м. Одеси.