flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розпочато організацію турніру з міні-футболу серед суддів та працівників судових установ

24 жовтня 2014, 15:34
Розпочато організацію турніру з міні-футболу серед суддів та працівників судових установ
З метою популяризації активного способу життя, зміцнення здоров’я суддів та працівників судових установ Рада суддів України та Державна судова адміністрація України, продовжуючи славну традицію, розпочинають організацію турніру з міні-футболу серед суддів та працівників судових установ із розіграшу Кубка “ФЕМІДИ”, що приурочений до Дня працівників суду.
Просимо потенційних команд-учасниць долучитися до організаційного процесу шляхом надання пропозицій до діючого Положення та Регламенту турніру з міні-футболу. Усі ваші пропозиції просимо надіслати в електронному вигляді не пізніше 27 жовтня цього року (на адресу baraniuk@court.gov.ua).
Збори представників команд судових установ, які оберуть новий склад Організаційного комітету турніру з міні-футболу з розіграшу Кубка “ФЕМІДИ”, відбудуться 3 листопада 2014 року о 17:00 у конференц-залі Державної судової адміністрації України (м. Київ, вул. Липська, 18/5) .
На офіційному веб-сайті "Судова влада України" функціонуватиме спеціальна рубрика "Кубок Феміди 2014". Слідкуйте за новинами!