flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Послугами «Єдиного простору» вже скористались більше 3500 громадян

11 лютого 2022, 13:52

В Київському районному суді міста вже рівно місяць функціонує новий хол, побудований за принципом «єдиного простору». Відвідувачі суду, які зверталися до суду за останній місяць, вже мали змогу відчути всі переваги та оцінити оновлені умови перебування в суді.

З 10 січня по 10 лютого Київський районний суд міста Одеси відвідали вже більше  7 тисяч громадян, з яких  більше половини звертались до оновлених інформаційних віконець загальної, кримінальної, цивільної, адміністративної канцелярій суду  та прийому позовних заяв.

Головною метою реконструкції вказаного приміщення стало максимальне наближення до європейських стандартів судочинства та необхідність створення сучасного високотехнологічного простору, що забезпечить доступність та зручність реалізації відвідувачами суду своїх процесуальних прав.

Нове приміщення (вестибюль) включає в себе  також комфортні зони очікування для відвідувачів, кімнати для медіації та ознайомлення  з матеріалами справ.

Відсутність черг, оперативність отримання інформації та послуг , комфортні умови – про це у своїх дописах і публікаціях вже зазначали адвокати, громадські діячі та громадяни, які звертались до суду.

Київський районний суд міста Одеси і надалі працюватиме над вдосконаленням та оптимізацією приміщення суду задля задоволення потреб відвідувачів згідно з вимогами часу. Далі буде…