flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення відповідача Шрамм Ольги Михайлівни про розгляд справи

З метою дотримання норм Цивільного процесуального кодексу України в частині належного повідомлення про дату, час і місце розгляду справи, та згідно ч. 11 ст. 128  ЦПК України, Київський районний суд м. Одеси, шляхом розміщення оголошення на офіційному веб-сайті суду, здійснює виклик до суду осіб, місцезнаходження яких невідоме.

Київським районним судом м. Одеси 06.02.2020 року прийнято до розгляду та відкрито провадження у цивільній справі № 522/20590/19 за позовом Акціонерного товариства Комерційний банк «Приватбанк» до Шрамм Ольги Михайлівни про стягнення заборгованості за кредитним договором. Розгляд справи проводиться за правилами спрощеного позовного провадження без виклику сторін (ст.ст. 274-279 ЦПК України).

Роз’яснити відповідачеві Шрамм Ользі Михайлівні про можливість отримати копію ухвали про відкриття провадження у справі та копію позову з додатками у Київському районному суді м. Одеси, розташованого за адресою м. Одеса, вул. Варненська, 3-Б., каб. 222.

Роз’яснити, що відповідачеві встановлюється строк для подання відзиву на позовну заяву – п'ятнадцять днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі.

Роз’яснити, що у разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч. 8 ст. 178 ЦПК України).

Суддя Луняченко В.О.

 

Для отримання інформації про стан розгляду справи звертайтесь до інформаційного центру суду за тел.: (048) 753-18-28

 

27.03.2020