flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді долучилися до святкування Міжнародного дня захисту дітей

01 червня 2017, 17:38

Сьогодні голова Київського районного суду міста Одеси Сергій Чванкін та судді Любов Калініченко та Павло Прохоров привітали з Міжнародним днем захисту дітей вихованців одеського дитячого будинку-інтернату для дітей-інвалідів.

 

Для суддів стало гарною традицією відвідувати цей заклад не тільки у святкові дні.

 

Дитячий будинок-інтернат для дітей-інвалідів  був створений ще у 1952 році.  Заклад є соціально-медичною установою для постійного проживання дітей від 4 до 35  років з особливостями розумового та фізичного розвитку.  На сьогоднішній день в інтернаті проживають 129 вихованців, із них 111 – дівчата. І тільки 24 дитини мають родини. Батьки можуть  забирати їх на свята або вихідні дні додому.

 

На честь свята було організовано концерт, в якому взяли участь вихованці закладу. Дівчата продемонстрували гостям свої таланти. Зі сцени лунали святкові пісні та вірші, не  менш видовищними були і танці.

 

 Не зважаючи на фізичні вади, діти є дуже відкритими та доброзичливими, вони дуже зраділи гостям та подарункам.

 

На свято також завітали представники Одеської національної морської академії та Мусульманської спільноти міста Одеси, які також привтали вихованців подарунками та виконанням пісень і танцю.

 

Після концертної програми Сергій Чванкін висловив слова подяки дітям за прекрасний концерт, побажав їм міцного здоров’я, успіхів у навчанні та здійснення всіх мрій та побажань. Судді пригостили дітей полуницею та морозивом та пообіцяли незабаром знову їх відвідати.

 

Фото зі святкування можливо переглянути за посиланням.