flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Програма «Нове правосуддя» досліджує ефективність роботи «Електронного суду» в Київському районному суді м.Одеси

31 травня 2017, 11:53

29 травня 2017 року до Київського районного суду міста Одеси завітали представники Програми «Нове правосуддя» з метою дослідження ефективності інструментів електронного правосуддя.

  

Керівник проекту Девід Майкл Вон разом із заступником Наталією Петровою та експертами Деном Райаном, Доною  Кёрнер, Пімом Альберсом та Томасом Вертелельцим зустрілися з суддями Київського районного суду міста Одеси та начальником ТУ ДСА в Одеській області Володимиром Куценком.

 

Задля удосконалення судового адміністрування та розширенню доступу до правосуддя Програма «Нове правосуддя» має намір сприяти запровадженню та вдосконаленню інструментів електронного правосуддя в Україні.

  

Враховуючи те, що Київський районний суд міста Одеси є одним з пілотних судів із запровадження електронного судочинства,  Програма «Нове правосуддя» здійснить  дослідження ефективності, продуктивності та доступності для громадян-учасників опцій «Електронного суду».

 

Для виконання цього дослідження залучено відомого  міжнародного експерта з питань ефективності судових систем Піма Альберса (Нідерланди).

 

На основі експертних висновків доктора Піма Альберса программа «Нове правосуддя» буде розробляти подальші плани своїх дій, а також рекомендації українським партнерам.

 

Фото можна переглянути за посиланням.